USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Гоцол і Даниленко - п`яті на чемпіонаті Європи

6 Березня 2017 11:50
Українська чоловіча естафетна команда 4х400 метрів у складі Данила Даниленка, Євгена Гуцола, Олексія Позднякова і Віталія Бутрима фінішувала п’ятою на чемпіонаті Європи у приміщенні. Результат нашої команди у Бєлграді - 3.09,64 хв, інформують у прес-службі Федерації легкої атлетики у Волинській області.

Волинські легкоатлети Даниленко та Гуцол провели перші два етапи естафети. До останніх метрів українці вели боротьбу за 3-4 місце.

Після фінішу наша четвірка так прокоментувала свій виступ "Жорсткій атлетиці":

Олексій Поздняков: Налаштування було хороше. Дуже хотілося, але не вийшло.

Данило Даниленко: Ми знаємо свій результат, який був показаний в 2014 році, він би дозволив нам зараз бути з медаллю – 3:07. Однак, не склалося.

Віталій Бутрим: Я прийняв естафету четвертим, по бігу відчував, що близько третє місце. Відчував, що сили є, але в кінці побачив, що набігає Маслак. Шанси були, звісно.

Євген Гуцол: Ми вірили в свої сили! На те вона і естафета, щоб відкривати нові можливості. Але, на жаль, вийшло так, що ми не змогли зачепитися за медалі. Команда у нас молода, хотілося поборотися, але не вийшло.

Перемогли в естафеті поляки (3.06,99 хв), а бельгійці були другими (3.07,80 хв).

Нагадаємо, що збірна україни у Белграді завоювала 5 медалей - одну срібну (Олеся Повх, 60 м) та чотири бронзових (Юлія Левченко, висота; Сергій Никифоров, довжина; Марина Килипко, жердина та жіноча естафетна команда 4 по 400 м).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 6 Березня 2017 16:40
Молодці! І перемоги ще будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus