USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Горохівчани взяли кубок ЛНТУ

24 Лютого 2016 14:43
На цьогорічний Кубок «ADF-LNTU Premium Cup» з міні-футболу 4х4 прибуло 16 команд. Усі - волинські. Крім двох гостьових колективів з Житомира. Якраз житомиряни зайняли два з трьох призових місць.

«Приємно, що рівень команд поліпшується. Цьогоріч ми зібрали команди зі всієї області та два житомирських колективи відгукнулися на наше запрошення. Була досить рівна боротьба. Дійсно, якщо подивитися рахунки усіх матчів, то можна побачити мінімальні перемоги команд. А це свідчить про клас та майстерність команд», - зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.

На першому етапі змагань команди розділилися на 4 групи. Лише перші дві команди проходили до стадії чвертьфіналу. Групою смерті охрестили квартет «А».

«Цікавий жереб випав. У групі «А» доля звела трьох минулих фіналістів «ГПЗ», «Блудів-Терешківці» та «Духче». Тому дійсно група була найсильнішою. У підсумку усі три команди набрали рівну кількість очок, і лише за різницею визначалась доля учасників наступного етапу», - пояснив Озюк.

У матчі за третє місце зійшлися команди «Реал» (Кременець) та «Форца» (Житомир). Зазначимо, минулорічний чемпіон «Форца» міг взагалі залишитись без нагород. Адже житомиряни по ходу зустрічі програвали 0:3 і лише чудом зуміли відігратися і перемогти.

«Ми думали як забити і як виграти. Хотілося порадувати наших тренерів і спонсора. Ми зробили трішки коректуру і зуміли переламати хід гри. Дуже важким видався матч. Надіюся наступного року буде легше», - прокоментував гравець «Форци» Микола Дзюба.

За золото турніру боролися горохівський «Кураж» та житомирський «Газ Мяс». Ці команди зустрічалися у груповому етапі, і тоді виграли гравці Житомира 4:3. Та у фіналі пощастило горохівчанам, які взяли перемогу на останніх хвилинах.

«Приємно, що кубок залишився на Волині. Дуже важко нашим командам було грати з житомирянами, але Горохів зумів відстояти честь краю. Я неодноразово говорив, та ще раз повторюся: перспектива українського футболу саме за дворовим футболом, адже саме тут запалюються нові зірки», - підсумував Микола Озюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РІЗДВЯНИЙ КУБОК З МІНІ-ФУТБОЛУ ЗАЛИШИВСЯ В ЛУЦЬКУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus