USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Гол у ворота «Волині» ‒ у Топ-5. ВІДЕО

7 Серпня 2012 12:04
Пʼятірку кращих мʼячів, які були забиті в четвертому турі футбольної Премʼєр-ліги, відібрали «Коментарі».

Пʼяте місце посів «динамівець» Мілевський, який зіграв з Ідей і мʼяко закинув мʼяч у штрафну, а Андрій Ярмоленко встиг підправити його у сітку воріт Штанько. «Кривбас» мінімально поступився київському «Динамо» 0-1.

На четвертому місці ‒ «гірник» Девіч, який віддав пас на Мхітаряна ‒ хавбек втік від Ілієва, вийшов на побачення з воротарем і спокійно забив четвертий гол у ворота луцької «Волині». «Шахтар» розгромив «Волинь» 4-0.

Третій ‒ Драман Траоре, який увірвався в штрафну, змістився в центр і потужно пробив по воротах «Металіста» ‒ Горяїнов зачепив мʼяч, але снаряд влетів під поперечину. Матч закінчився з рахунком 2-2.

На другому місці ‒ «харківʼянин» Соса закинув мʼяч на хід Клейтону Хавʼєру, який з-за меж штрафного точно пробив у дальній верхній кут воріт донецького «Металурга». Матч закінчився з рахунком 2-2.

Очолив Топ-5 гол Лукаса, який після передачі Гудими вийшов на ворота, обіграв Селіо і чарівно пробив під поперечину. «Карпати» перемогли «Таврію» 2-0.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus