USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Гол Лопеса ‒ у Топ-5. ВІДЕО

18 Липня 2012 10:16
Пʼятірку кращих мʼячів, які були забиті в першому турі Премʼєр-ліги, відібрало видання «Коментарі».
Перше місце у рейтингу посів харківʼянин Соса. Він зіграв із Марлосом, увійшов у штрафну і акуратно пробив повз Худжамова. «Металіст» обіграв «Іллічівець» 2:0.
Другим став гол у ворота «Таврії». Воротар «Дніпра» Лаштувка, який сильно вибив мʼяч від воріт ‒ Зозуля скинув його на Джуліано, а останній з лінії штрафної чітко пробив повз голкіпера «Таврії». Матч закінчився перемогою «Дніпра» 3:1.
Гравець «Волині» Ерік навісив з лівого флангу, потім Рамон Лопес Де Фрейтас головою точно пробив у ближній кут, зрівнявши рахунок у матчі. Цей гол ‒ третій в топ-5. Матч «Волинь» ‒ «Карпати» закінчився з рахунком 1:1.
На четвертому місці гол: після передачі з глибини від Ракицького Селезньов у дотик віддав на хід Генріху Мхітаряну. Вірменин обіграв Боровика. «Шахтар» у цьому матчі розгромив київський «Арсенал» 6:0.

Закриває Топ-5 гол у грі «Ворскла» ‒ «Кривбас». Після «фолу останньої надії» голкіпер полтавчан Долганський був видалений з поля. Через те, що всі заміни вже використали, у ворта «Ворскли» довелося стати польовому гравцеві ‒ Безусу, але з ударом із штрафного Антонова і рикошету Роман впоратися не зумів ‒ 0:1




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гнидава Показати IP 18 Липня 2012 13:07
Красава Рамон, показав галицаям, щоби принишкли.
Я Показати IP 18 Липня 2012 13:38
Другим став воротар «Дніпра» Лаштувка, який сильно вибив мʼяч від воріт ‒ Зозуля скинув його на Джуліано, а останній з лінії штрафної чітко пробив повз голкіпера «Іллічівця». Матч закінчився перемогою «Дніпра» 3:1. Це був матч ТАврії і Дніпра)))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus