USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Гладкий заперечує можливість переходу у «Волинь»

18 Січня 2012 17:27
Форвард дніпропетровського «Дніпра» Олександр Гладкий заперечує можливість свого переходу до луцької «Волині».

Про це пише UA-Football.

Гладкий зізнався журналістам: «Мені, до речі, вчора уже телефонували, запитували про це друзі і знайомі. Мені теж було приємно про це почути – заліз в Інтернет, новини почитав. Але ви знайте, що я не в «Волині» і поки нікуди не переходжу. Уже і трансфери пішли, мене вже продали – я так зрозумів. Чого ще тільки не написали! Але все це не відповідає дійсності».

У відповіді на запитання щодо терміну дії контракту з «Дніпром» форвард, однак, був лаконічним: «Ще на достатньо тривалий період».

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Олександр Гладкий не поїхав на тренувальний збір із «Дніпром» до Іспанії. У цій же інформації зазначалося, що наставник «Волині» Анатолій Дем'яненко зацікавлений у його переході до луцької команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
fan Показати IP 18 Січня 2012 18:26
Ну конечно! Ему и без игровой практики с его контрактом не кисло живется! :) Заперечуй - не заперечуй, а нам ты и даром не нужен! Звездун блин!!!
колгоспник Показати IP 18 Січня 2012 22:18
Наш колгосп зобов"язується його вивести в суперфінал за два- чотири мішки крумплів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus