USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

«Галицько-Волинське» дербі: думки легенди «Волині»

16 Листопада 2012 14:00
Один з найкращих бомбардирів в історії луцької «Волині» Андрій Федецький (на фото) вважає, що «хрестоносці» можуть без зайвої нервозності готуватися до поєдинку проти львівських «Карпат».

Про це він розповів прес-службі клубу.

З його слів, обидві команди зараз «біжать», тобто і фізично, і психологічно готові до поєдинку. Також Федецький впевнений, що тренер лучан Анатолій Демяненко не дасть футболістам розслабитися.

На його думку, деякі гравці вже подумки поїхали у відпустку. Тому наставник «хрестоносців» повинен нагадати їм, що до канікул лишилося зіграти ще три матчі.

Висловився Федецький і щодо дискваліфікації Володимира Аржанова та Сергія Сімініна. Він стверджує, що в «Карпат» теж є кілька кадрових пробоїн та висловив сподівання, що Демяненко знайде гідні заміни відсутнім гравцям.

Насамкінець він зауважив, що в «Галицько-Волинському» дербі мотивації у «Волині» буде вдосталь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 16 Листопада 2012 14:11
"Легенди" "Карпат" висловлюють протилежні думки. Напр. http://www.ua-football.com/ukrainian/high/50a60c6b.html "І хто зна, чий же шлях веде до правди..." (Ц.-Л.П.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus