USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Футболісти «Волині» - у всеукраїнських рейтингах. ФОТО

1 Червня 2012 10:11
Статисти підсумували минулий футбольний чемпіонат України. Своїми дослідженнями техніко-тактичних дій усіх гравців, які грали у ньому, поділився нещодавно аналітичний центр InStat Footbal.
Як виявилося, футболісти «Волині» посіли у рейтингах провідні позиції.

Про це інформує сайт ФК «Волинь».


Відразу у декілька номінацій потрапили Сергій Сімінін, В’ячеслав Шарпар та Ванче Шиков. Капітан лучан – другий у рейтингах «Всі виграні єдиноборства» (367 за сезон), «Єдиноборства внизу» (282), «Єдиноборства в обороні» (299). А в номінації «Вдалі відбори» Сергію немає рівних в УПЛ – 131 за сезон!

Македонець Ванче Шиков – також серед лідерів ТТД Прем’єр-ліги. Він – на сьомому місці десятки найкращих гравців ліги в єдиноборствах зверху (131 за сезон), шостий у виграних єдиноборствах в обороні (252), другий за перехопленнями (166) і також другий у підборах (298).

Півзахисник В’ячеслав Шарпар – на 10 місці рейтингу «Всі виграні єдиноборства внизу» (227). Зокрема він поділив 7-8 місця в рейтингу кращих у підборах (88).

Словак Ян Масло двічі потрапив на четверту сходинку рейтингів – за виграними єдиноборствами в обороні (267) і за виграними єдиноборствами зверху (139). До слова, в останній рейтинг увійшли аж три представники «Волині». Крім Шикова і Масла, там і Олександр Пищур (6 місце, 134).

А Віталій Неділько поділив 6-7 місця у рейтингу «Гра на виходах» (64 рази за сезон).

Бразилець Майкон – третій з-поміж усіх нападників ліги за кількість ударів по воротах. Так, він пробивав у ціль загалом 82 рази. Причому, у рейтингу влучності («Удари в отвір») він – на другій позиції, бо потрапив в «рамку» 40 разів. А забив при цьому 14 голів, ставши кращим бомбардиром чемпіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus