USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

ФК «Волинь» будуватиме базу для олімпійців

9 Січня 2012 16:14
На тренувальній базі ФК «Волинь» в Дачному, ймовірно, готуватимуть національні олімпійські збірні України. Для цього її планують суттєво реконструювати.

Про це 9 січня під час представлення нового наставника ФК «Волинь» розповів віце-президент клуб Юрій Савчук.

З його слів, на тренувальній базі в Дачному побудують шість нових полів з трав’яним покриттям та одне – зі штучним.

Також в планах акціонерів клубу зведення олімпійської бази. Мовляв, у Дачному створять умови для тренувань національних олімпійських збірних України.

«Там буде паркет для ігрових видів спорту, басейн, зал для єдиноборств та фехтувальників. Буде можливість для підготовки легкоатлетів. Таким чином клуб допомагатиме українським олімпійцям», - зауважив віце-президент.

Він вважає, що в дачному можна створити клубну академію. «Там є будівлі, які можна переобладнати в їдальню і житло для приїжджих. І до Луцька недалеко – 7 кілометрів», - стверджує Савчук.

Щодо футбольного поля в мікрорайоні Теремно в Луцьку, функціонер повідомив, що клуб його орендує. «Тому важко говорити про його реконструкцію. Якщо ми почнемо щось робити, певні соціальні структури можуть створити багато проблем. Бо як тільки пиріг ставлять на стіл, то багато бажаючих відкусити, але не тих, хто працює з дітьми», - зазначив він.

Стосовно стадіону « Авангард», віце-президент розказав, мовляв, 16 січня його оглянуть закордонні спеціалісти, аби підготувати пропозиції реконструкції об’єкту. «В планах керівників «Волині» - зведення суто футбольного стадіону з критими трибунами. Місткість – 15 тисяч глядачів», - додав Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася (Гнідава) Показати IP 9 Січня 2012 16:45
А чого Столяр не преставляв Демяненка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus