USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Фінал чотирьох». Лучанки розпочали з перемоги

30 Березня 2012 20:59
У Луцьку стартувала вирішальна частина чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд – так званий «Фінал чотирьох». Чотири клуби, які потрапили до цього етапу, розіграють чемпіонський титул.
Дівчата з «Континіум-Волинь-Університет» в першій грі здолали «Сєвєродончанку». Матч відбувся 30 березня в обласній ДЮСШ.
Нагадаємо, у попередньому протистоянні в обласному центрі Волині команди обмінялися перемогами.
У сьогоднішньому матчі волинянки здолали гостей зі Сходу досить переконливо. Рахунок першої партії – 25:13. Друга вдалася лучанкам дещо складніше – 25:22.
Доволі неочікувано третій період матчу виграли гості – 19:25. Відчувалося, що господарки майданчика грають краще, але гравці «Сєвєрєдончанки» проявили неабияку волю до перемоги.
Однак в четвертій партії лучанки знову виявилися кращими – 25:20. Отож, вони і перемогли в матчі із рахунком 3:1.
Завтра о 12.00 «Континіум-Волинь-Університет» зустрінеться з лідером змагань южненським «Хіміком», а післязавтра в той самий час – із «Галичанкою -ТНЕУ» (Тернопіль).
До слова, специфіка фінальної частини така, що всі команди, окрім тернопільчанок, розпочинають його з певною кількістю очок. А саме, «Хімік» - 3, «Континіум-Волинь-Університет» - 2, «Сєвєродончанка» - 1.
Опісля того, як «Хімік» переграв тернопільчанок із рахунком 3:0, южненська команда втримала лідерство.
Турнірне становище:
«Хімік» - 6
«Волинь» - 5
«Сєвєродончанка» - 1
«Галичанка-ТНЕУ» - 0
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Pola Показати IP 1 Квітня 2012 17:11
Дівчата - молодці!!!! Невже в нас буде гриміти ще якийсь вид спорту, крім футболу? Спасибі всім, хто підтримує команду. Волинянки сьогодні, 1 квітня, виграли!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus