USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.55

«Динамо» здолало тезок з Хорватії. ВІДЕО

4 Жовтня 2012 10:17
У протистоянні українського та хорватського «Динамо» сильнішими виявилися кияни. Вони здолали загребських гостей з рахунком 2:0.

Матч 2-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів відбувся 3 жовтня в столиці України.

Господарі поля з перших хвилин розпочали штурмувати ворота гостей і досягнули бажаного у третій атаці. Після подачі півзахисника Огнєна Вукоєвича правий хав Олег Гусєв головою переправив м'яч у ворота.

За півгодини лівий захисник українців Тайє Тайво прострілив у карний гостей, сподіваючись на швидку реакцію нападника Брауна Ідейє. Однак нігірієць до «шкіряного» не дотягнувся. Зате дотягнувся бек хорватської команди Йосип Піваріч і заштовхнув його у власні ворота.

За решту часу «Динамо» створила ще кілька вбивчих моментів, але третій гол, як кажуть футбольні вболівальники, «не зайшов».

Динамо К - Динамо З 2:0
Голи: Гусєв, 3, Піваріч, 33 (у свої ворота)

ДК: Шовковський, Даніло Сілва, Михалик, Хачеріді, Тайво, Вукоєвич, Велозу, Ярмоленко (Мехмед, 80), Кранчар (Гармаш, 46), Гусєв (Раффаеле, 82), ідей

ДЗ: Келава, Віда, Тонел, Шимуніч, Піваріч, Калельо (Чоп, 46), Адем, Брозовіч, Саммір (Карраско, 78), Ковачич, Бечірай (Рукавіна, 58)

Попереджені: Гармаш, Вукоєвич - Тонел




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максимка Показати IP 4 Жовтня 2012 16:10
Сразу видно що за команду взявся професійний тренер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus