USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Двоє ковельських борців отримали медалі у Тернополі. ФОТО

27 Листопада 2012 13:07
Двоє ковельчан посіли призові місця на турнірі з вільної боротьби у Тернополі, - про це повідомляють на сайті «Галичина Спортивна».

Завершився ХХІ турнір пам'яті тренера Богдана Сцібайла з вільної боротьби серед юнаків 1996-1997 років народження.





Поборотися за призові місця до Тернополя з'їхалися більше сотні юних атлетів, які представляли понад двадцять команд з різних куточків України. Зокрема, й ковельські спортсмени.






Цьогорічний турнір відбувався також з нагоди святкування 65-річчя тернопільської Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1, де і працював від початку своєї тренерської кар'єри Богдан Сцібайло.






Спортсмени з 11 вагових категорій змагалися у вільній боротьбі. Здобути призові місця вдалося і волинським борцям. Так, у ваговій категорії до 46 кілограмів «золото» та «бронзу» взяли двоє ковельчан Микола Поручник – перше місце та Юрій Трохимчук – третє.






До слова, кращим борцем турніру став мешканець Івано-Франківська Ярослав Вашечкін, приз за кращу техніку отримав Олександр Лірук зі Збаража Тернопольської області, за волю до перемоги нагородили тернополянина Богдана Подолянюка. Кращим суддею змагань назвали мешканця Тернополя Володимира Баришева, а кращим тренером - Василя Руденка з того ж таки міста.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus