USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Двобій «Волині» та «Колоса». Фотоемоції матчу

3 Травня 2018 09:10
У матчі 31 туру Першої ліги луцька «Волинь» мінімально поступалася команді «Колос» з Ковалівки з рахунком 0:1, проте волинянам вдалося зберегти 14 місце, яке наразі дозволяє їм не вилетіти у Другу лігу.

Попередній переможний поєдинок проти харківського «Геліоса» дав надію луцьким вболівальникам, що 2 травня вони побачать хороший футбол у виконанні своїх улюбленців. Проте чи то спекотна погода, чи відповідальність за результат не дозволили обом командам продемонструвати якісний атакувальний футбол, тож долю матчу вирішив єдиний гол гостей у другому таймі. Наприкінці матчу «Волинь» могла зрівняти рахунок, однак Андрій Яковлев з вигідної позиції поцілив у воротаря суперників. Також варто згадати момент Володимира Коробки у першому таймі, коли він поцілив у штангу.

Після фінального свистка лава запасних лучан ще довго не підводилася зі своїх місць, розуміючи, що поразка може значно вплинути на шанси залишитися у Першій лізі, проте на післяматчевій прес-конференції наставник лучан Віктор Богатир зауважив, що ніхто з його футболістів вилітати не збирається.

А наразі Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує переглянути миттєвості матчу «Волині» проти «Колоса».

Фото Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus