USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дубль «Волині» бив пенальті гірше, ніж аматори

26 Лютого 2012 11:32
Молодіжний склад «Волині» в серії післяматчевих пенальті програв у півфіналі Меморіалу пам’яті Олександра Щанова, який проводить Київська обласна федерація футболу. Суперниками лучан стали футболісти аматорського ФК «Путрівка». Поєдинок проходив на штучному полі манежу у Конча-Заспі.

Про це пише сайт ФК «Волинь».

Гра розпочалася із швидкого голу суперників волинян. Після фолу Віталія Приндети неподалік лінії штрафного майданчику нападник «Путрівки» вразив ворота Сослюка з шістнадцяти метрів. Загалом у першому таймі гра була доволі жорсткою і тривала на зустрічних курсах, але до взяття воріт справа більше не дійшла.

А після перерви лучани вдруге пропустили зі штрафного на 65-й хвилині матчу. Утім, вже через три хвилини простріл Подригулі зумів точно замкнув Медведєв. Після цього тренер лучан Анатолій Пісковець випустив на поле відразу трьох нових гравців і волиняни не тільки зрівняли рахунок, але й вийшли вперед.

На 73-й хвилині Марковець вдало зіграв на добиванні, а на 86-й Петрук зумів результативно реалізувати вихід віч-на-віч з голкіпером – 3:2!

Здавалося б, ось вона – вольова перемога луцької «молодіжки», але на 5-й (!) доданій хвилині рефері призначив пенальті у ворота Ісламкулова, який замінив у «рамці» травмованого Сослюка. Нападник «Путрівки», виконуючи одинадцятиметровий, не схибив – 3:3.

Згідно із регламентом турніру, відразу після закінчення основного часу команди перейшли до серії пенальті. Але й тут перебіг подій видався доволі неординарним та нервовим для обох команд. Суперники не хибили з «крапки» аж до рахунку 9:10 на користь «Путрівки». Свій пенальті забив навіть воротар «Волині». Але вирішальним у півфіналі став промах волинянина Радченка.

Отож, у підсумку – прикра поразка молодіжки «Волині», яка завершила в цілому успішний виступ на турнірі. У другому півфіналі ковалівський «Колос» обіграв володаря аматорського Кубка країни — ФК «Буча» (2:0) і пробився до фіналу, де у суботу зіграє із ФК «Путрівка».

«Волинь-М» – ФК «Путрівка» 3:3 (0:1) (по пенальті 9:10)
«Волинь-М»: Сослюк (Ісламкулов, 62), Щедрий, Никитюк (Мучак, 27), Циркуненко, Луценко (Медвєдєв, 58), Приндета, Подригуля (Староста, 68), Жук (Коблюк, 68), Акімов (Марковець, 68), Радченко, Андрухов (Петрук, 30)

Голи: Медведєв (68), Марковець (73), Петрук (86)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus