USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

До Ковеля з’їхались плавці із Західної України. ВІДЕО

26 Березня 2013 10:10
Турнір з плавання в пам’ять заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Євгена Кондратовича відбувся у Ковелі, - про це повідомляє Телевізійний центр Ковель.

Євген Кондратович - колишній директор комплексної ДЮСШ, засновник школи плавання у Ковелі. Цього року на турнір у його пам'ять до Ковеля з'їхалися юні плавці з Луцька, Кузнєцовська, Сокаля, Червонограда та Тернополя. Ідею організації турніру саме для дітей підтримала і родина Євгена Кондратовича.

Успішно виступили на змаганнях вихованці ковельської школи плавання. Серед переможців турніру - ковельчани Ілля Чох, Роман Падалюк, Олександра Зазикіна, Марина Гурина та Юлія Рудзь, Едуард Костючик та Сергій Мартинюк. А Юрій Прокопчук та Ілона Грабовець стали найкращими серед наймолодших плавців як в індивідуальному, так і в абсолютному заліку змагань.

Ковельчани впевнено перемогли і в командній першості, набрали 970 залікових балів. Другими були юні плавці з Тернополя. Третіми — команда Червонограда.

Переможці та призери турніру отримали пам'ятні дипломи, медалі та кубки від організаторів змагань, а також призи від народного депутата України Степана Івахіва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus