USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Тренери не хочуть викладати в обласній спортшколі. ФОТО

28 Серпня 2013 12:55
Вперше за 20 останніх років обласну дитячо-юнацьку спортивну школа нарешті повністю укомплектували тренерами. Попри низькі зарплати, до закладу добрали ще чотирьох викладачів.

Так, цього року 700 вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи будуть опікувати 26 тренерів. «Ми добрали ще чотири тренери. Це вдалося завдяки співпраці з Східноєвропейським національним університетом. Ніхто не хоче йти на тренерську роботу. «Гола» ставка – 1200 гривень», - скаржиться директор закладу, заслужений тренер України Богуслав Галицький.

Торік в дитячо-юнацькій спортивній школі зробили капітальний ремонт, замінили вікна, стільчики. Гроші на це дали з обласного бюджету. Цього ж року місцева казна спромоглася лише на 50% від потреби.

«Добре, що заробили орендою 18 тисяч гривень. Вони усі й пішли - на фарбу. 700 квадратних метрів треба було пофарбувати. І необхідна лише дорога фінська фарба. А цю площу треба ще полакувати», - зауважив Богуслав Галицький.

Директор школи зазначив, що на разі заклад повністю готовий до сезону.

Діти вже приходять на тренування, хоча не всі їх наставники вже повиходили з відпусток.
Як і у минулі роки діятимуть п’ять напрямків: легка атлетика, волейбол, баскетбол, гандбол та спортивна акробатика.

Загалом в області діють 42 дитячо-юнацькі спортивні школи.

«Також, для тих, хто хоче займатися іншими видами спорту, при кожному фізкультурно-спортивному товаристві діють різні секції. Проте, вони уже платні», - зазначила начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова.

Для довідки: 24 діючі члени збірної України – вихованці Волинської обласної ДЮСШ. 15 випускників цього закладу продовжили спортивну кар’єру за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
БивалиЙ Показати IP 28 Серпня 2013 13:29
Обласній ДЮСШ треба дати назву "спеціалізована", бо окрім спортивої бази для розвитку волейболу там нічого іншого немає і небуде...
Петьо до БивалиЙ Показати IP 28 Серпня 2013 13:52
А Як там може щось бути крім волейболу, якщо Галицький нікого туди безкоштовно не допускає???
татко до БивалиЙ Показати IP 30 Серпня 2013 16:55
100 % П Р А В Д А ...
Кєнт Показати IP 28 Серпня 2013 18:08
"Добре, що заробили 18тис.грн. на оренді", - такі бідні аж нещасні... Не смішіть:-D

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus