USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

ДЮФЛ: «хрестоносці» програли всі матчі

29 Жовтня 2012 17:47
Відразу три дитячо-юнацькі команди луцької «Волині» зазнали поразок у 8-у турі ДЮФЛ України, який відбувся минулої суботи. Вихованці ДЮСШ «Волинь» зустрічалися з іншою волинською командою – BRW-ВіК.

Про це повідомляють на офіційному сайті ФК «Волинь».

На виїзді команда U-15 поступилася з рахунком 0:3. Вихованці Володимира Дикого загалом не заслуговували на поразку. За рахунку 0:1, волиняни створили стовідсотковий гольовий момент, їхній нападник пробивав у порожні ворота, але м’яч загальмував на лінії у калюжі. Спортсмени з Володимира-Волинського підхопили м’яча та доправили його нападникам і забили другий гол.

U-17 хоч і програвала 0:1, але спромоглася за рівної гри зрівняти рахунок і довести матч до нічиєї – 1:1.
Обидва домашні поєдинки із BRW-ВіКом були програні. U-14 поступилася 1:5, а U-16 – 1:4. Утім, стосовно гри команди Володимира Мозолюка, то в керівництва ДЮФШ «Волинь» є претензії до вікового цензу суперника «Волині». Усі присутні на цьому поєдинку переконалися, що проти 14-річних футболістів «Волині» вийшли грати візуально набагато старші хлопці. Відтак, керівництво школи має намір провести власне розслідування цього інциденту. Відзначимо й те, що дотепер «Волинь» U-14 лідирувала у своїй групі із 19 очками, а BRW-ВіК йшов сьомим із 10 пунктами.

Наступний тур розтягнеться у часі через перенесення матчів команд U-15 та U-17. Підопічні Володимира Дикого та Миколи Кльоца зіграють свої домашні поєдинки із УФК не 30 жовтня, а 7 листопада. Причиною перенесення є участь збірників львів’ян у матчах збірної України. U-14 та U-16 зіграють проти УФК на виїзді у вівторок, 30
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus