USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Діди Морози» здолали «Снігурочок» у футзальному поєдинку

9 Січня 2018 21:35
Традиційний, третій за ліком, святковий поєдинок з футзалу серед команд «Дідів Морозів» та «Снігурочок» відбувся 9 січня у розважальному центрі «Адреналін».

До команди «дідусів» цього року увійшли футзалісти-ветерани з команди «Абориген», які минулого року стали переможцями чемпіонату України серед гравців віком 50-60 років. «Онучок» Діда традиційно зіграли футзалістки луцької команди «Легіон», яким минулого року вдалося пробитися до еліти жіночого футзалу України.

Поєдинок проходив у дружній атмосфері, з масою позитивних емоцій та помітною перевагою «дідусів». Наприкінці першого тайму одному з них вдався по-справжньому неймовірний удар, коли він зі своєї половини поля перекинув усіх захисників та воротаря «онучок», відкривши рахунок у матчі.

У другому таймі хід поєдинку не змінився: команди більше відпочивали та посміхались, хоча «дідусі» свою справу виконували вправно, довівши рахунок до 4:0. До честі дівчат, їм вдалося забити 2 м'ячі та встановити фінальний рахунок гри 4:2.

Після матчу команди зробили спільне фото з подарунками, які «дідусі» вручили своїм помічницям ще на початку матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus