USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дем’яненку пропонували «договорняки»

11 Травня 2012 16:19
Були випадки, коли головному тренеру луцької «Волині» Анатолію Дем’яненку пропонували договірні матчі, однак він від таких «пропозицій» відмовлявся.

Про це він заявив в інтерв’ю прес-службі луцького ФК.
Дем’яненко зізнається, що змінювати психологію гравців «Волині» важко, однак легше, ніж це було у «Насафі».

«Таке вже було в мене в кар’єрі. І що? З «Насафом» ми виграли Лігу Азії. З узбецькою командою! Вони повірили мені, а я – їм. Це найголовніше. Без довіри нічого не досягнути. Звісно, слід додати і працелюбність, відданість справі», - каже він і зізнається, що в Україні у цьому сенсі легше – інший менталітет.
Дем’яненко також розкрив секрет, чому перед домашніми матчами гравців «Волині» навесні почали збирати гравців на базі. Як виявилося, це було його вимогою.
«Так, я запитав: «Вони що – «Манчестер Юнайтед»? А перед серйозними поєдинками і Фергюссон їх завозить в готель перед грою. Команда зобов’язана перебувати разом. Думаю, що у нас це скоро буде ще організованіше: буде і база, і поля. Заїхали вранці на базу, ранкове тренування провели, перепочили, пообідали, увечері друге заняття, далі – відновлювальні вправи, процедури, реабілітація, відновлення», - каже наставник луцької команди.
У нього також поцікавилися, «Волинь» здала один із матчів. «Я в такі матчі ніколи не грав і не буду цього робити. Були прецеденти, коли мене хотіли в таких іграх використати. Я сказав: «Ні!». Не буду уточнювати, але це була Україна», - заявив Дем’яненко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кабанюка Показати IP 11 Травня 2012 22:37
Стадіон "Україна")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus