USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Демяненко у «Волині» сповідує стиль «Динамо», - футболісти

26 Липня 2012 16:01
Найшвидшим у «Волині» , на думку півзахісника команди Вадима Панаса, є Рамон Лопес, а навитривалішим назвав Богдана Карковського, хоча того, мовляв, вже нема у списках команди.

Таку думку висловив Вадим Панас, - інформує сайт ФК «Волині».

Так, футболіст дав інтерв’ю газеті «Сім’я і дім». Розповідає, що дуже задоволений тим, що повернувся до команди – туди, де розпочинав свою кар’єру. За три роки, на які розрахований контракт, планує досягнути з «Волинню» нових спортивних вершин.

Не схотів називати Вадим команди прем’єр-ліги, від яких надходили запити попередньо. А на запитання журналіста, чи це, бува, не «Кривбас», у якому на той момент головував Віталій Кварцяний, відповів заперечно.

«Так, були запити від інших команд прем’єр-ліги. Проте я не хотів би їх називати. На цей момент я є гравцем «Волині». А все інше – то минуле», - висловився він.

Щодо методів тренування очільників команд, у яких уже встиг пограти футболіст, він зауважив: «Віталій Володимирович любить силовий футбол. Ковалець казав нам грати в короткий пас, а нинішній наставник (мова йде про Анатолія Демяненка - «ВН») сповідує стиль гри «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus