USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Демяненко розповів про кадрові справи «Волині»

22 Вересня 2012 11:09
Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко про професіоналізм Яна Масла, обдарованість Сергія Сімініна, оговтання Душана Савича та майбутнє Вадима Панаса.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню «Ukrfootball».

Так, наставник відзначив професіоналізм словацького захисника клубу Яна Масла. Мовляв, хоч він і програє конкуренцію гравцям основи, але й далі належно тренується.

Також Демяненко підтвердив інформацію, що рекомендував тренерському штабу національної збірної України розглянути можливість залучення до команди капітана «Волині» Сергія Сімініна. «Він — дуже обдарований захисник із лідерськими рисами. І, головне, він не зупиняється на досягнутому й прогресує з кожним матчем», - зауважив фахівець.

Висловився тренер і стосовно майбутнього Вадима Панаса. Каже: сподівався, що він конкуруватиме на рівних з гравцями «старту».

«Проте в нього це поки не виходить, що мене неприємно здивувало. Вадим грає за «дубль», але й там ми чекаємо від нього більшого», - мовив коуч.

Щодо нападників, то Демяненко повідомив, що македонець Душан Савич оговтується після травм і набирає форму в молодіжній команді, а Євген Павлов доки не використав свій шанс довести, що саме він достойний грати з перших хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus