USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Демяненко пояснив, що «гробить» український футбол

23 Жовтня 2012 17:26
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко стверджує, що несправедливе суддівство «гробить» український футбол. Також він вважає за необхідне підсилити команду нападником та хавбеком.

Про це він розповів в інтерв'ю сайту Football.ua.

Зі слів наставника, він, ймовірно, пропустить один матч «Волині», бо отримав червону картку під час матчу його клубу з донецьким «Металургом».

«Щодо пропускати або не пропускати, то нехай «зверху» вирішують, але скажу, що таке суддівство гробить український футбол», - зауважив Демяненко.

Також він висловив думку, що команда готова до боротьби за право участі в єврокубках. «Потрібно, звичайно, посилитися кількома гравцями, але за великим рахунком вже можна пробувати чіплятися... Нам треба ще два-три гравці взяти і все буде нормально», - додав тренер.

На його переконання, клуб потрібно підсилити швидким нападником та півзахисником. «В принципі, у нас є швидкий форвард, я говорю про Овонікоко, але він молодий хлопець ще, йому тільки 20 років. Його потрібно поступово вводити в склад», - зазначив Демяненко.

Окрім цього він розповів, що 26 жовтня до Луцька повернеться хавбек Рамон Лопес, який травмувався приблизно місяць тому, та розпочне тренування. «Подивимося, як він буде себе почувати», - мовив тренер «хрестоносців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Євген Показати IP 23 Жовтня 2012 20:10
Коли ви наймете коректора і будете ставити апострофи у прізвищі Дем"яненко?
Анонім до Євген Показати IP 24 Жовтня 2012 09:52
Євгене, прізвище Анатолія Васильовича - Демяненко. Без апострофа. За документами. Спеціально телефонували у прес-службу і з’ясовували, оскільки в мережі "гуляли" різні варіанти
тиць-здиць Показати IP 24 Жовтня 2012 00:54
Найперш баласту слід позбутися. Панаса наприклад, Герасим’юка. А Бабирю і Павлову пістона частіше вставляти треба. А вже потім про підсилення мпіяти.
тиць-здиць Показати IP 24 Жовтня 2012 00:56
Пи.Си. Вимагати від федерації безапеляційного четвертування Вакса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus