USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Дем’яненко хоче у фіналі грати з «Шахтарем»

15 Березня 2012 11:18
Довгоочікуване жеребкування чвертьфіналу Кубку України відбудеться сьогодні, 15 березня. Крім того, лучани готуються до виїзного матчу з «Оболонню», що відбудеться 18 березня.

Про це інформує ФК «Волинь».

Анатолій Дем’яненко зазначив: «Звісно, краще з «Шахтарем» у фіналі зустрітися».

Щодо виїзного матчу 23 туру Прем`єр-ліги з «Оболонню», що відбудеться найближчої неділі, то очільник команди очікує напруженої гри та сподівається, що хлопці покажуть свій справжній рівень.

«Оболонь» - рівна команда, з характером. Це вони довели, коли билися в останніх двох матчах до кінця. Весняний футбол - такий, що всі мусять старатися з останніх сил, на першому плані у цей місяць – психологія і бійцівські якості», - прокоментував він.

Нагадаємо, «Волинь» уже мала нагоду помірятись силами із «пивоварами». Гра відбулася 2 жовтня 2007 року у Луцьку. Тоді стався неймовірний «камбек» – після 0:3 у першому таймі лучани спромоглися вирвати перемогу – 4:3.

Однією із головних дійових осіб того матчу став лівий півзахисник «Волині» Роман Максимюк - нинішній помічник головного тренера молодіжної команди лучан.

«Чесно скажу, на другий тайм настрій був кепський, тим більше, у перерві нас вболівальники справедливо освистали і півстадіону пішло геть… Але Віталій Кварцяний зумів знайти потрібні слова. Вийшла інша команда на другий тайм. Напівпорожні трибуни, я навіть скажу, нас ще більше розсердили і ми побігли на «Оболонь»… Вдалося зібратися і рознести «пивоварів»», - згадав Максимюк.

Зокрема, спортсмен зауважив, кого слід найбільше остерігатись на полі «бою».

«Усю команду, а особливо братів Баранців. Сибіряков – правий півзахисник, дуже швидкий гравець, може і віддати і сам завершити атаку. В «Оболоні» – колективна гра, немає якихось видатних індивідуальних дій», - висловився він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus