USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Чому варто прийти на матчеву зустріч у Луцьку 13 травня

11 Травня 2017 17:45
У програмі змагань – тільки фінальні забіги, відтак вони відбуватимуться максимально динамічно і під ритмічний музичний супровід.

Нагадаємо, найближчої суботи 13 травня в Луцьку відбудеться Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь, повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики у Волинській області.

Як це повелося у Луцьку, програма будь-якого легкоатлетичного форуму містить й додаткові заходи для глядачів. Стежити за перебігом подій на доріжках і секторах буде комфортно для вболівальників, адже крім коментування змагань, глядач отримає візуальну інформацію з табло і моніторів.

Заплановано декілька ритм-пауз, які розважать і приємно здивують глядачів. Кожний відвідувач змагань матиме можливість виграти призи, головний з яких – велосипед. На вході у стадіон волонтери запропонують глядачам спеціальні паперові браслети, за номерами на яких й відбуватиметься розіграш призів.

Традиційно біля «Авангарду» працюватимуть й фаст-фуди.

Організатори запрошують відвідати міжнародні змагання у Луцьку. Початок – 14.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus