USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.53

Черговий «золотий» дубль Шахтаря. ФОТО. ВІДЕО

23 Травня 2013 09:46
До золотих медалей Чемпіонату, донецький «Шахтар» додав і Кубок України. «Гірники» розгромили одеський «Чорноморець» у фіналі Кубка України, вдев'яте вигравши турнір з рахунком 3:0.

Усі голи у складі донеччан забили бразильці. Фернандіньо наприкінці першого тайму рахунок відкрив, а Алекс Тейшейра і Тайсон до середини другого тайму зняли всі питання про переможця матчу, - повідомляє ТСН.Спорт.

Забитими м'ячами відзначилися: Фернандіньо (40-а хвилина), Алекс Тейшейра (53-я) і Тайсон (75-а).

Одразу після фінального свистка бразильці вийшли на поле, танцюючи з бубнами. Хлопці розповіли, що це була імпровізація, заздалегідь ніхто не готувався до такого святкування. Медалі та привітання футболісти, Мірча Луческу та Рінат Ахметов отримали від президента Віктора Януковича.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 23 Травня 2013 10:18
Хто б сумнівався...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus