USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Чергова перемога «Волині» U-19. Фоторепортаж

6 Жовтня 2017 08:00
Підопічні Володимира Фігеля здобули чергову та впевнену перемогу у чемпіонаті команд U-19.

На цей раз жертвою "хрестоносців" стали львів'яни з команди "Опір".

Відкрив рахунок у матчі Богдан Гладун після передачі Назара Нича на 32-й хвилині. Цікавішою була гра поперерві: на початку тайму пенальті за фол на Дмитренкові реалізував все той же Гладун. Ще за три потужним ударом відзначився Максим Сасовський після точної передачі Дмитренка.

На 60-й хвилині лучани відзначилися вчетверте: Дмитренко знову виступив у ролі асистента, цього разу для Назарія Богомаза. Ці ж хлопці створили п'ятий гол лучан, що дозволило Богомазу записати до свого активу дубль.

Гостям вдалося відіграти одного м'яча завдяки зусиллям Данканича, мали ще декілька моментів, але скоротити рахунок їм завадив голкіпер "Волині" Назар Пушкарчук та вірні друзі голкіпера - штанга та попереччина.

Відтак, впевнена та результативна перемога лучан: 5-1. Підопічні Фігеля продовжують лідирувати у турнірній таблиці після 4 турів, розділяючи перше місце з чернівецькою "Буковиною".



До вашої уваги, фотозвіт Миколи Мартинюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus