USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чемпіонат України з фризбі – у Луцьку

4 Березня 2013 14:16
Загальний Чемпіонат України Ultimate Frisbee відбудеться у Луцьку 15-17 березня.

Про це інформує інтернет-сайт «Visit Lutsk».

Так, змагання відбудуться на території «Арени Спорт», що знаходиться у спортивно-розважальному комплексі «Adrenalin City» та в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Набір на чемпіонат відкритий, тому охочі команди можуть зголоситися електронною поштою, або у відповідній гілці форуму.

Наразі брати участь у змаганнях зголосилися команди з Києва, Львова, Одеси, Полтави, Івано-Франківська, Харкова, а навіть представники із Бресту та Мінська.

Ultimate Frisbee до України привезли на початку 90-х американські волонтери, однак справді популярною дисципліна стала вже після 2007 року. У цій версії командної гри з «літаючою тарілкою» важливе не лише змагання, але й так званий «дух гри» - чесність та порядність у стосунку до суперників та задоволення від спорту. Особливістю гри є також відсутність арбітра - гравці самі вирішують конфліктні ситуації, а якщо гравець не визнає свого порушення, тарілка повертається до того, хто її кидав.

Луцька команда «Buffalo» неодноразово здобувала перемогу на подібних чемпіонатах та змагатиметься за неї і цим разом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus