USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чемпіонат з рукопашного бою у Ківерцях зібрав спортсменів з усієї Волині

2 Травня 2018 07:20
Другий відкритий дитячо-юнацький чемпіонат міста Ківерці з рукопашного бою за підтримки сектору у справах молоді та спорту Ківерцівської райдержадміністрації та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», відбувся 28 квітня у Ківерцях.

Організаторами турніру виступили Ківерцівська міська рада та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр», який вже три роки активно здійснює свою спортивну діяльність в м.Ківерці, повідомили у прес-службі клубу.

Впродовж усього змагального дня глядачів, вболівальників та спортсменів в перервах між поєдинками постійно розважали своїми показовими виступами народний театр танцю «Зорецвіт» Ківерцівського ЦДЮТ під керівництвом Марічки Щербатюк, хореографічний колектив «Мрія» м. Ківерці під керівництвом Тамари Кушнірук, клуб традиційного карате м. Томашова Любельського, які спеціально прибули з Республіки Польща з метою налагодження контактів, обміну досвідом та подальшої співпраці із українськими спортивними клубами.

Загалом помірятися силами, вміннями та міцністю духу на турнір прибули понад 180 спортсменів – представників різних спортивних шкіл рукопашного бою та інших видів бойових мистецтв (козацького двобою, карате, змішаних єдиноборств (ММА).

Команди-учасники змагань представляли такі спортивні організації Волинської області: Волинський обласний спортивний клуб «Магістр», Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт», спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць», клуб східних єдиноборств імені Сергія Трикоза «BUSIDO», Волинську регіональну федерацію рукопашного бою «РУБІЖ», спортивний клуб «Воїн» із Ківерців, Луцька, Рожища, смт. Торчина, с.Буяни.

Чемпіонат проходив окремо серед спортсменів початкового (перший-другий рік тренування) та навчально-тренувального етапу підготовки (третього та більше років тренування) в наступних вікових категоріях: 8-9 років, 10-11 років та 12-13 років.

Такий розподіл учасників змагань дав змогу багатьом юним спортсменам, які вперше випробовували себе на бійцівському килимі, повірити в свої сили та розпочати шлях спортивного самоствердження, самореалізації.

Незважаючи на відносно нетривалий для окремих спортсменів період тренування, майже всі поєдинки проходили у напруженій та безкомпромісний боротьбі. Глядачі та вболівальники активно підтримували «свого» бійця, однак по завершенню двобоїв під час дружнього рукостискання спортсменів гучними оплесками нагороджували як переможця, так і переможеного.

Всі учасники змагань були відзначені пам’ятними сувенірами, а призери та переможці грамотами та цінними медалями. Також, рішенням головної

суддівської колегії багато спортсменів були нагороджені спеціальними кубками за кращу техніку та пам’ятними дошками-гравертонами за проявлені бійцівські якості, волю до перемоги. Окрім того, спортивним співтовариством єдиноборців-рукопашників Волинської області спеціальним дипломом-гравертоном було вшановано першого заступника Ківерцівського міського голови Ольгу Поліщук за вагомий особистий внесок в популяризацію та розвиток рукопашного бою в місті Ківерцях.

За результатами командної першості чемпіонату третє загальнокомандне місце посів клуб східних єдиноборств імені Сергія Трикоза «BUSIDO», друге виборов Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт», а переможцем став Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus