USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На стадіоні в Луцьку розморозили ґрунт

6 Березня 2012 15:02
Ґрунт на полі домашньої арени луцької «Волині» повністю розморожений і накритий спеціальною плівкою.
Про це повідомляють на сайті ФК «Волинь».
Як розповів прес-службі клубу агроном «Авангарду» Володимир Братіщев, у клубі у ці дні посилено готують спортивну споруду до суботнього домашнього матчу із «Чорноморцем».
«Морозів, які обіцяють синоптики, на цьому тижні ми не дуже боїмося. І на «Авангарді», і на «Підшипнику» ґрунт повністю розморожений. Його температура коливається від 4 до 8 градусів тепла залежно від часу доби. Ми пережили найнебезпечніший період, коли слід було терміново розморозити ґрунт і накрити поле плівкою», – повідомив Братіщев.

У ці дні газон накрили догори світлою стороною плівки, з якої періодично зчищають сніг. Це зроблено для того, щоб трава не підпарювалася і, як наслідок, не вражалася грибковими хворобами.

Поле «Підшипника», на якому немає підігріву, і на якому зіграє «молодіжка» «Волині», також накрили плівкою. Щоправда, темною стороною догори, аби додатково прогрівати поле.
«Ми встигаємо і там сніг з плівки прибирати, аби ґрунт достатньо нагрівався сонячними променями», ‒ пояснює агроном «Авангарду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fan-fan Показати IP 6 Березня 2012 19:09
Ну 10-го побачим!
читач Показати IP 8 Березня 2012 14:03
Ех, немає солдатів, щоб сніг чистити, самим необхідно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus