USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Апарат ОДА лишили пасти задніх. ФОТО

24 Травня 2012 11:39
Фінуправління ОДА та управління юстиції області лишили позаду апарат облдержадміністрації. Змагались, щоправда, держслужбовці у вправності гри у волейбол.

Про це повідомили у прес-службі Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Так, 22 та 23 травня у Луцьку в спортивному залі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та ДЮСШ Луцького району відбулися змагання з волейболу по програмі VІ обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців.

За підсумками проведених змагань перемогу здобула команда Головного управління юстиції в області, друге місце – в Головного фінансового управління облдержадміністрації, третє посів апарат ОДА.

23 травня відбулись змагання серед команд першої групи, в якій взяли участь працівники районних державних адміністрацій. Перемогу вибороли державні службовці з Ковельського району, друге місце - в Ратнівського району, третє здобули посадовці Любешівського району.

Наступним видом Спартакіади будуть змагання з міні-футболу, які відбудуться 29 та 30 травня у Луцьку на спортивній базі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Нагадаємо, організовували захід управління державної служби Головдержслужби України в області спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан Показати IP 24 Травня 2012 16:01
Рожищани і Ківерчани вперед з новими головами а деж загубився Луцький район нехватило бабла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus