USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

Федецький виступатиме в аматорському чемпіонаті України у складі луцького клубу

27 Червня 2020 18:36
Ексфутболіст «Карпат», «Дніпра», «Шахтаря» та національної збірної України 35-річний Артем Федецький потрапив до заявки луцького футбольного клубу «Вотранс», який виступає в аматорському чемпіонаті України.

«Вотранс» – чемпіон Волинської області. Перший матч після рестарту сезону команда проведе 4 липня, повідомляє Footboom.

Іншим відомим новобранцем клубу став вихованець донецького «Шахтаря» Василь Штандер, який у 2015 році став фіналістом юнацької Ліги Європи. Попереднім клубом півзахисника був «Малинськ» з Рівненщини.

Перший матч після поновлення сезону у чемпіонаті України серед аматорів «Вотранс» зіграє 4 липня на виїзді проти «Карпати-Енергетик» (Галич).

Додамо, що Федецький і Штандер – уродженці Волинської області.

Кар’єра Артема Федецького

Останнім професійним клубом Федецького були львівські «Карпати», які він залишив у 2019 році. У складі

Раніше 35-річний футболіст відомий своїми виступами у «Шахтарі» із яким у 2009 році став володарем кубка Ліги Європи та був віцечемпіоном України (2008/09). Також пограв у київському «Арсеналі», «Харкові», «Дніпрі», з яким дійшов до фіналу Ліги Європи та здобував срібні нагороди чемпіонату України (2013/14).

Також Федецький виступав у німецькому «Дармштадті».

У складі збірної України Федецький провів 53 поєдинки. Був учасником чемпіонату Європи 2016 року.

Додамо, що Федецький і Штандер – уродженці Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234 Показати IP 28 Червня 2020 00:51
А в Волинь ніяк?
Остап Вакарчук Показати IP 28 Червня 2020 12:27
Та який футбольний клуб "Волинь". Цей Артем Федецький він же девіантна особа, де він тільки не грав, зі всіх футбольних команд його виганяли за недисципліновність, грубість та нахабство. Куди його тільки вже не сватали і тренером, і депутатом, і заступником Волинської ОДА. Одним словом був би мудрим чоловіком у свої 35 років найшов би толкову роботу та зарплату для сім"ї, а так перебивається та транжирить зароблені гроші та гроші своєї дружини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus