USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Понівечений тротуар у Луцьку за два роки «розрісся» до 15 метрів

16 Вересня 2016 08:48
15 метрів тротуару ремонтують у Луцьку вже два роки і будуть ремонтувати ще рік.

Про це написав депутат Луцької міської ради, член фракції УКРОП Борис Смаль у Фейсбук.

Як йдеться у дописі депутата, 3 липня 2014 року до Луцького міського голови звертались мешканці Пилип’як Я.В., Марченко М.Й. та інші (всього 18 підписів) з проханням відремонтувати тротуар, який внаслідок робіт пошкодило ПАТ «Укртелеком». У відповіді за підписом заступника міського голови Лариси Соколовської зазначалося, що тротуар та дорожню розмітку відновлять протягом двох місяців.

«Тоді не було жодних сумнівів щодо необхідності ремонту та й ніхто не сумнівався, що покриття тротуару було до ремонтних робіт», - пояснює Борис Смаль.

Не дивлячись на невелику довжину ділянки (тоді це було близько 5 метрів), роботи так і не виконали. За півтора року, внаслідок щоденних руйнувань, зі слів обранця громади, довжина проблемної ділянки збільшилася втричі. Тож в грудні 2015 року місцеві мешканці зі своєю проблемою звернулися за допомогою безпосередньо до Бориса Смаля, як до депутата міської ради.

«З тих пір почалася переписка з чиновниками міської ради.

Спочатку стверджували, що зобов’язали ПАТ «Укртелеком» відновити благоустрій, потім виявилося, що цього робити не будуть. Нарешті отримав офіційну відповідь, що довести наявність тротуару в далекому 2014 році зараз уже не можна. Там же зроблено висновок: ордер на земляні роботи зданий, отже роботи по благоустрою проведені. Таким чином скарга лучан, справедливість якої не викликала сумнівів в 2014 році, тепер піддається сумніву. З дійових осіб помінявся лише профільний заступник міського голови.

Фіналом цього абсурду є «висновок» інспектора відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції, який підтверджує пошкодження частини тротуару, але … за іншою адресою. А також пропозиція – «за наявності необхідних коштів покриття буде відновлене в 2016-2017 роках». Кілька метрів тротуару за два роки ? Мені повідомити це виборцям соромно, а як міському голові?

Звернувся до очільника міста втретє. Тому далі буде…», - зазначає Борис Смаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2016 09:42
А якщо людина неспроможна виконувати свої обов'язки будь з яких причин, то для чого він знаходиться на тій посаді? Невже не зрозуміло що для того щоб щось робилося повинен бути той хто може робити?! (майже за Кличком :))
ДПЗ Показати IP 16 Вересня 2016 09:48
зате на вулиці Бенделіані зіо\рвали новенький рівненький асфальт який положили в минулому році, кажуть будуть ложити плитку. Якийсь дурдом, аж шкода роботи та грошей. Тупо закопуюють гроші в землю.
ДПЗ-2 до ДПЗ Показати IP 16 Вересня 2016 10:41
Розумник, розплющ очі. Де ти побачив на Бенделіані зірваний новенький асфальт? Роблять ремонт в дворі, де дійсно можна було ноги поломати через ямки в ньому. От люди, що небудь будуть говорити/писати, якби тільки брудом облити.
Микола Показати IP 16 Вересня 2016 14:01
Лучани! Романюк Микола над Вами насміхається і показує які Ви недоумки. Бачили очі за кого голосували на виборах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus