USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.75 10.93

Знайшли заміну Кубіцькому

11 Травня 2016 12:58
Директором департаменту житлово-комунального господарства призначили Юрія Крася.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова, - повідомляють на сайті міськради.

До призначення на посаду Юрій Крась працював начальником відділу по експлуатації та ремонту житлового фонду департаменту ЖКГ.

Раніше повідомлялося, що колишнього директора департаменту ЖКГ Іван Кубіцький можуть призначити директором "Луцьксвітла". Зі слів першого заступника міського голови Луцька Тараса Яковлева, два тижні тому міська рада проводила конкурс на заміщення вакантної посади директора КП "Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло". Іван Кубіцький написав заяву на участь у конкурсі. Варто зазначити, що Кубіцький був єдиним учасником конкурсу, оскільки більше ніхто заявок на участь не подав.

Довідково:

Крась Юрій Ігорович народився 6 травня 1984 року у Луцьку.

Має дві вищі освіти: Луцький державний технічний університет‚ 2006 року‚ міське будівництво та господарство (спеціаліст будівництва); Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України‚ 2014 року‚ державне управління (магістр державного управління).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЖКП 2 Показати IP 11 Травня 2016 15:24
Як Кубіцький так і Крась досвідчені і порядні керівники.Успіхів ім на нових посадах.
? Показати IP 11 Травня 2016 18:39
Правильно крась чи красть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus