USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Збулася мрія сина загиблого Героя з Волині

21 Січня 2016 14:10
Волонтери не дали загубити мрію маленького Максимка Ващені – сина загиблого Героя з Волині, якому із Америки надіслали планшет, проте дорогою подарунок «загубився».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, посилку для Максимка отримали опломбованою, але в ній не було всього того, що вказано в накладній. І волонтери Ковельського центру допомоги 51 ОМБ забили на сполох. Вони клопоталися про те, щоб отримати правову оцінку цьому факту і заручитися підтримкою небайдужих заради встановлення справедливості.

У соцмережах на цей факт реагувало чимало небайдужих людей. Серед них були прихильники ідеї відкрити рахунок і допомогти коштами, щоб придбати все ж хлопчику омріяний планшет.

Як повідомляє «Вісник+К», Максимкові придбали планшет за рахунок оперативно зібраних пожертв.

Нагадаємо, батько Максимка - танкіст Іван Петрович Ващеня - загинув у червні 2014 року поблизу Станиці Луганської. Український Т-64 з 51 ОМБр відірвався від своїх і потрапив в оточення. Снайпери бойовиків розбили усі прицільні пристрої танка, зробивши його «сліпим». Петро Ващеня разом із ще одним волинянином Володимиром Крохмалем вирішили підірвати себе, щоб не здаватися у полон.

Загалом родина Ващень живе дуже бідно і потребує фактично постійної допомоги. Волонтери просять небайдужих підтримати її – картка «ПриватБанку» дружини загиблого військового 5168 7572 2963 0308 (Ващеня Людмила Іванівна).

А тим часом кричущим випадком із посилкою для дитини загиблого Героя зацікавився один з центральних телеканалів. Його журналісти разом із волонтерами готують власне розслідування, щоб знайти винних.

Зі слів волонтерки Людмили Савіної, є уже й перші зачіпки, адже документально зафіксовано, що після перепакування посилка з США помітно полегшала. Відомо, у процедурі перепломбування посилки після розмитнення брали участь працівники митниці та поштарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 21 Січня 2016 20:21
Один раз помилку виправили (Не Петро, а Іван Ващеня). А у тексті нехай залишається так як є? Будьте уважні, друкуючи матеріал, і з повагою ставтеся до тих кого немає між нами. Адже ваші новини читають і родичі Івана Петровича.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus