USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Завтра у Луцьку з лампочок створять новорічні прикраси

19 Грудня 2015 11:45
Зробити наше довкіллябільш екологічно чистим досить просто, - впевнені організатори майстер-класу з розмальовування електричних лампочок.

Так, вони кажуть, що треба розпочинати з малого, а саме - з уміння давати друге життя предметам, які на перший погляд можуть здатись вже непридатними до використання.

Вже завтра небайдужі лучани будуть розмальовувати звичайнісінькі лампочки під ялинкові прикраси. Організатори кажуть, що варто з собою на майстер-клас брати натхнення та поспішати робити прекрасне.

«Майстерка є безкоштовною завдяки нашим партнерам: УМКА - Українська молодіжна кліматична асоціація, СГО «Молодіжна платформа» та МО «Станиця Луцьк Пласту». Також спільнота в мережі Фейсбук «Маленький Хогвартс» долучився до акції збору речей для Затурцівської школи-інтернату, тому ми будемо вдячні за книжки, пазлики, канцелярку, які можна передати для вихованців цієї школи. Частина зібраних речей вже поїхала до них на цьому тижні, дякуємо усім тим, хто приєднався до цієї гарної справи», - пишуть ініціатори акції.

Початок майстерки - 20 грудня о 10.00 за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 22, кабінет 33. Вхід - вільний. Попередній запис за номером телефону:097 944 81 19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus