USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Завдяки Фонду Ігоря Палиці у дитсадку на Волині - нові меблі

25 Січня 2018 07:40
За підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ДНЗ «Дзвіночок», що у Княгининку, отримав нові меблі.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Попри старання працівників дитсадка та батьків забезпечити відповідні умови для навчання малечі, деякі проблеми лишалися нерозв’язаними. Упродовж багатьох років у приміщенні проводили лише поточний ремонт. І вихователі, й батьки мріяли про сучасні умови для розвитку дітей, та коштів вистачало тільки на найнеобхідніше.

У 2017 року Княгининівська сільська рада взялася за ремонт групи «Лісова казка», яка найбільше потребувала оновлення. Батьки ж, своєю чергою, також не лишилися осторонь. Вони написали проект у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», аби на умовах співфінансування придбати сучасні меблі в групу. У рамках успішної реалізації проекту придбали кухонний, перукарський, живий куточки, дитячі столи, стінку.

Наразі дитячий садочок відвідує понад сто вихованців. Одне з перших місць у діяльності навчального закладу посідає турбота про здоров’я та всебічний розвиток дитини.

«Ініціаторами проекту були батьки, – зазначає завідувачка ДНЗ Юлія Сусоловська. – Діти з великим задоволенням граються у рольові ігри, спостерігають за рослинами, поливають квіти. Це сприяє розвитку їхнього світогляду. Отримані теоретичні знання вони можуть закріпити на практиці».

До співфінансування долучилися не лише батьки, діти яких відвідують групу «Лісова казка», а й з інших груп. Завідувачка каже, що це лише початок змін у їхньому садочку, адже в планах – уже новий проект, спрямований на покращення умов для повноцінного навчання та розвитку малечі.

«Це найактивніша громада в Луцькому районі. Сільська голова Олена Твердохліб не залишається осторонь проблем громади та завжди підтримує ініціативи людей. У Княгининівській ОТГ спільно з Фондом реалізовано низку проектів. Значну їх частину спрямовано на розвиток освітньої галузі. Зокрема, на умовах співфінансування придбали спортивне устаткування в ДНЗ та мультимедійне обладнання у школу селища Рокині, облаштували ФАПи сіл Брище та Сирники, придбали комп’ютерну техніку в рокинівську бібліотеку«, – розповіла куратор проекту, представник луцької районної парторганізації УКРОПу Наталія Рубльова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus