USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Затримали екс-начальника поліції Вінниці, який намагався втекти до Росії

18 Березня 2016 12:47
Екс-начальника Управління Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова затримала СБУ.

Про це повідомила речниця відомства Олена Гітлянська, - інформує "Українській правда".

"Працівники Служби безпеки України затримали колишнього керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова, який намагався втекти до Росії", - повідомила вона на своїй Facebook-сторінці, пообіцявши розкрити деталі згодом.

Гітлянська зазначила, що СБУ перевіряла Шевцова на причетність до сепаратизму. Однак, як відомо, така перевірка не є підставою для затримання.

Як відомо, наприкінці лютого користувачі соцмереж опублікували знімок Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим на тлі будівлі з російським прапором, а також фото його сина на фоні російської техніки в Криму.

Журналіст Дмитро Гнап також виклав відео, на якому екс-голова вінницької міліції бере участь у параді після анексії Криму 9 травня 2014 року.

4 березня керівництво Нацполіції повідомило про проведення службового розслідування у відношенні Шевцова.

14 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав голову Національної поліції Хатію Деканоїдзе звільнити начальника Вінницької обласної поліції.

Того ж дня Деканоїдзе спершу відсторонила Шевцова, а потім задовольнила його рапорт про відставку з посади начальника управління поліції у Вінницькій області.

Шевцов приїздив до Києва для розмови з начальником Нацполіції.

Перед тим він поширив відповідь СБУ, згідно з якою у ході перевірки не виявили доказів причетності Шевцова до сепаратизму й зазіхання на територіальну цілісність України, допит із використанням поліграфа "компрометуючих матеріалів" не дав.

Оксана Коваленко, Саша Ночь, УП
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Голуб миру Показати IP 18 Березня 2016 13:55
Нічого.Наказом Пораженка відпустять і нагородять іменною зброєю.
Лучанка Показати IP 18 Березня 2016 15:03
Ау, вата, Шевцових будемо ловити! Нехай несуть покарання – місця всім вистачить!
Вопрос Показати IP 18 Березня 2016 16:47
А в чем зрада? Был на параде? Рядом с Валуевым? И сын на фоне техники? Поиск врага? И почему втекти? Он под арестом или под подпиской?
не лучанин Показати IP 19 Березня 2016 09:20
цікаво хто як і за які заслуги призначали його на цю посаду?? і як перевіряли компетентні органи..за гроші чи по дзвінку??7

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus