USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Заставу Гужві можуть збільшити вшестеро

4 Липня 2017 11:37
Київська прокуратура просить суд збільшити заставу за головреда інтернет-видання «Страна.ua» Ігоря Гужву майже ушестеро - до 3,2 млн грн. Апеляцію судді розглядатимуть сьогодні, 4 липня, пообіді.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

Гужву випустили із СІЗО тиждень тому. За волю довелося заплатити 544 тис. грн. Заставу зібрала та внесла його заступниця Світлана Крюкова. Відповідаючи на запитання, звідки гроші, заявила, що знайти за добу 20 тисяч доларів - не проблема.

Затримали головреда «Страни.ua» 22 червня. За даними правоохоронців, він та його спільник вимагали від нардепа-радикала Дмитра Лінька 20 тисяч доларів за неопублікований компромат. Половину суми, начебто, знайшли в портфелі Гужви. Сам він переконує, що його просто підставили.

27 червня Гужву випустили з Лук'янівського СІЗО під півмільйонну заставу. Спільник перебуває під цілодобовим домашнім арештом, бо, як каже прокуратура, співпрацює зі слідством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Да Показати IP 4 Липня 2017 14:20
Тобто тупо бізнес - нічого іншого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus