USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Залізничні об’єкти Волині – під посиленою охороною

20 Березня 2015 11:16
Правоохоронці Волинського лінвідділу працюють в посиленому режимі, щоб забезпечити безпеку пасажирів. Крім самих транспортних правоохоронців, в охороні громадського порядку задіяні залізничники та міліціонери Ковельського міськвідділу.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

На вокзали виходять більше нарядів міліції, ніж зазвичай, щоб виключити прояви терористичних загроз та забезпечити безпеку пасажирів.

Здійснюються спільні відпрацювання пасажирських поїздів № 68 сполученням «Київ-Варшава» та № 141 сполученням «Київ-Львів», а також поїздів приміського сполучення з метою виявлення осіб, які можуть бути причетними до незаконного зберігання та перевезення залізничним транспортом вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки. Стежити за порядком на транспорті правоохоронцям допомагають камери відеоспостереження.


Здійснюються заходи щодо попередження розкрадань з об'єктів залізничного транспорту виробів і пристроїв, що містять чорні і кольорові метали, а також правопорушень, що загрожують безпеці руху поїздів. Посилено патрулювання станцій, проводяться рейди на найбільш криміногенних ділянках, крім того, правоохоронці стежать за появою неповнолітніх і бездомних, моніторять пункти прийому металобрухту, куди можуть надходити метали, викрадені із залізниці.



Працюють оперативно-пошукові групи, посилено супровід електропоїздів, по гучномовцях для пасажирів звучать заклики бути пильними. Безпека пасажирів на залізниці забезпечується правоохоронцями безперервно, крім того, проводиться ретельна перевірка підозрілих осіб.

Правоохоронці просить громадян бути уважними і повідомляти про підозрілих осіб і сторонніх предметах працівникам міліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пр Показати IP 20 Березня 2015 11:52
Навіщо???? Вороги України беня та інші олігархи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus