USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Правду про життя показують на відеоборді. ФОТО

1 Листопада 2011 09:35
Соціальні відеоролики про руйнацію та деградацію особистості через алкоголь демонструються на центральному відеоборді Луцька.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.

Найбільший відеоборд міста, що розташований у самому центрі Луцька, розпочав демонстрацію соціальних роликів, котрі закликають мешканців та гостей міста до здорового способу життя.

Подібна ініціатива надійшла від Волинського православного братства тверезості та товариства «Дизайн центр».

За словами співзасновника братства Степана Яреми, окрім роботи з людьми, котрі вже потребують допомоги, вони також проводять і профілактичну роботу з громадою міста.

Наразі на рекламних площах лучани мають змогу бачити відомих спортсменів, котрі закликають їх до тверезості. «Ми маємо надію, - наголосив отець Степан, - що і ця соціальна реклама не залишить людей байдужими, котрі побачать, почують правду та добре подумають, чи пити, чи жити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus