USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Захід України заливає дощами

11 Серпня 2016 08:16
Відсьогодні, 11 серпня, в Україну насувається похолодання з грозовими дощами. Уже почало дощити в західних областях, а вчора ввечері проливний дощ із потужним градом пройшовся Полтавою.

Злива в Полтаві була настільки сильною, що затопила центральні вулиці – перехрестя вулиць Соборності – Ватутіна та Пушкіна – Дмитра Коряка (колишня Червоноармійська, біля місцевого СІЗО). Ливневі каналізації не справлялися з величезним потоком води, пише "В Полтаві.info".

Жителі Полтави викладають у соцмережі десятки фото та відео наслідків негоди – встелені градом траву та асфальт, затоплені дороги та навіть виліпленого з граду сніговика.
Натомість вчора ввечері, 10 серпня, Дніпро та Кривий Ріг опинилися в полоні стихії. Сильний вітер та потужні зливи перетворив міські вулиці на річки.

Новину повідомляє «Преса України».

Злива лила майже годину часу. Після негоди у багатьох районах Дніпра з’явилися озера. Подекуди рівень води сягав по коліна. Місцеві видання зазначають, що від зливи найбільше постраждали вулиці Робоча і Криворізька.

Добре негода пройшлася й по Кривому Розі. Через сильний град та дощ в річки перетворилися вулиці перехрестях Металургів-Якіра і Металургів-Димитрова. Рух на цих перехрестях регулювали співробітники патрульної поліції, оскільки світлофори не працювали. Сильний вітер повалив деякі дерева в місті. Також негода пошкодила трамвайну контактну мережу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus