USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Загиблому в АТО оперному співаку відкрили меморіальну дошку

16 Жовтня 2016 11:57
У Львові на стіні середньої школи №46 імені В’ячеслава Чорновола на вулиці Науковій, 90 відкрили пам’ятну дошку оперному співакові Василеві Сліпаку, який закінчив цей навчальний заклад у 1991 році, а загинув на Донеччині.

Відкриття відбулося у День захисника України, - інформує “Щоденний Львів”.

Василь Сліпак був вихованцем Львівської хорової капели «Дударик» і закінчив Львівську консерваторію й прожив 19 років у Франції, де працював в паризькому оперному театрі.

Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, коли на Донбасі розпочалися військові дії, він взяв участь у волонтерському русі, а пізніше пішов добровольцем на фронт і воював у складі 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".

Боєць загинув 29 червня 2016-ого року на Донеччині. Василь був кулеметником. В нього залишилися батьки і старший брат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus