USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

За загибель трьох людей волинянину «дали» 5 років

21 Липня 2012 11:13
Волинянин, який пʼяним сів за кермо і спричинив ДТП, в якому загинуло троє людей, «сяде» на 5 років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Апеляційний суд Волинської області залишив без змін вирок Ковельського міськрайонного суду, яким 28-річного мешканця селища Голоби засудили до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

12 вересня 2011 року чоловік, будучи пʼяним, їхав автомобілем Volkswagen Passat. На дорозі поблизу села Любитів Ковельського району на великій швидкості авто «врізалося» в «КамАЗ». Після зіткнення легковик перевернувся на дах, просунувся дорогою до узбіччя і загорівся. У результаті ДТП троє пасажирів Volkswagenʼа загинули.

Водієві інкримінували порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб (частина 3 статті 286 Кримінального кодексу України).

Зауважимо, що на час аварії він був позбавлений права керувати транспортними засобами, бо не вперше сідав за кермо пʼяним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus