USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

За підпільну торгівлю спиртним і цигарками – кримінал

4 Липня 2012 17:32
Цьогоріч працівники міліції викрили на Волині 87 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом спирту та фальсифікованих алкогольних напоїв і цигарок.

До суду за цими фактами вже скерували 29 кримінальних справ, - повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

На території краю оптову торгівлю алкогольними напоями здійснюють 36 суб’єктів господарювання, з яких 2 зареєстровані у Волинській області. Натомість уроздріб таким крамом торгують 2599 суб’єктів господарювання. А єдиним на Волині виробником спирту та алкогольних напоїв в області є Луцьке МПД ДП «Укрспирт».

Упродовж року міліція викрила в регіоні 87 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом спирту, а також фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів. До суду скерували 29 кримінальних справ по 62-х злочинах. На цей час служителі Феміди вже розглянули 19 карних справ.

Загалом на Волині у рамках кримінальних справ вилучили 85 ящиків цигарок із ознаками підробки вартістю 224 тисячі гривень. Окрім того, правоохоронці «збагатилися» на півтори тисячі літрів спирту вартістю майже 46 тисяч гривень та понад 2,6 тисячі пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв вартістю 64,4 тисячі гривень.

Окрім цього, до адміністративної відповідальності притягнули 58 осіб. Міліціонери виявили 5 фактів незаконного ввезення тютюнових виробів – у правопорушників вилучили майже три сотні ящиків цигарок вартістю понад півмільйона гривень. А суди оштрафували порушників загалом на 25,5 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus