USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

За перекриття траси Львів-Луцьк погрожують криміналом

17 Травня 2012 21:05
За перекриття траси Львів-Луцьк у селі Бабичі на Львівщині можуть порушити кримінальну справу.

Про це повідомляє ЗІК із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.
Як сказано у повідомленні, декілька депутатів Львівської обласної ради зі згоди політичної партії, котру репрезентують в представницькому органі влади, організували акцію з перекриття дороги Львів–Луцьк у селі Бабичі, вимагаючи від виконавчих органів влади назвати дату капітального ремонту автошляху.
Депутати обласної ради також є представниками влади в області – представницької. Вони ухвалюють бюджет, затверджують обласні програми соціально-економічного та культурного розвитку і теж відповідають за стан справ у регіоні.
За інформацією Радехівської райдержадміністрації і Служби автомобільних доріг у Львівській області, лише на ремонт дороги Львів–Луцьк у межах Радехівського району цьогоріч уже витрачено майже 800 тисяч гривень. Роботи з облаштування доріг району триватимуть і далі у межах визначеного кошторису. Проблема надто задавнена й швидко вирішити її не вдасться.
За інформацією місцевої влади, серед учасників акції була лише невелика кількість місцевих мешканців, а решта – організований «десант» з інших районів», – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 16 травня 2012 року о 10.00 розпочалася акція протесту жителів Радехівського району з вимогою провести ремонт автошляхів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 18 Травня 2012 13:43
А на якій підставі кримінальна справа? Люди нічого не порушували, ходили собі пішоходними переходами через дорогу.
OrestN Показати IP 18 Травня 2012 16:46
а за утримання дороги в аварійному стані і розкрадені дорожні гроші - це не кримінал?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus