USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

За кошти обласного бюджету у Рожищі відремонтували дитячий садочок

25 Грудня 2018 19:47
Дитячий садок №2 «Дзвіночок» відремонтували у місті Рожище за сприяння депутата обласної ради, голови фракції УКРОП у Волиньраді Вячеслава Рубльова. Зокрема, за кошти обласного бюджету відремонтували актовий зал дитсадка та почали благоустрій території, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Цей дитячий садочок – найбільший в Рожищі і працює близько 50 років. Його відвідують більше 260 діток, які навчаються в 11 групах. Як розповідає завідувач освітнього закладу Людмила Козакевич, за майже 50-річну історію, дитсадок потребував ремонту приміщень. Актовий зал був оббитий деревом, яке було в неналежному стані. Тож одним із прохань директорки до депутата обласної ради Вячеслава Рубльова було допомогти із коштами для ремонту актового залу.

«З обласного бюджету нам виділили 100 тисяч на ремонт залу. Зараз і батьки і діти дуже задоволені тим, як виглядає актовий зал, бо він світлий, сучасний і туди хочеться приходити. Крім того, за кошти співфінансування з обласного та міського бюджетів навколо садочку почали роботи із облагородження території», - каже Людмила Козакевич.

Додає: на території дитячого садочка дуже багато асфальтованих доріжок, які не ремонтувалися більш як 40 років. Покриття подекуди повибивалося, тому на це нарікали і вихователі і батьки.

«Ми спільно з батьками наших діток просили, аби нам зняли асфальт з доріжок та поклали бруківку. Тож в співпраці з міською владою – з мером В’ячеславом Поліщуком та депутатом обласної ради Вячеславом Рубльовим, ми змогли відремонтувати половину території нашого садочка. Треба ще стільки ж коштів аби до кінця довести нашу справу», - каже завідувачка.

З її слів, у планах відремонтувати і спортивний зал дитсадка та відремонтувати павільйони для ігор, які розташовані на території дитсадка.

«Коли активні і ініціативні батьки і керівництво дитячого садочку, набагато легше працювати. Плануємо у співпраці з обласною радою зробити ремонт спортзалу і доробити до кінця ремонт території дитсадка», - каже мер міста Рожище В’ячеслав Поліщук.

«На початку року ми разом із мером побували в цьому дитсадку на Новорічні свята і ще тоді домовились, що спільно будемо працювати, аби для діток були створені належні умови. І в 2019 році ми плануємо продовжити нашу роботу, щоб закінчити ті задуми, які ми хочемо втілити в цьому дитсадку. Я переконаний, що така спільна робота обласної ради, міської ради, батьківського і педагогічного колективів стане прикладом для діток – вони змалечку бачать, як у співпраці можна реалізувати мрії, і вже в дорослому житті будуть слідувати саме таким шляхом. Вірю, що ці 260 вихованців виростуть справжніми патріотами України, які будуть працювати над розбудовою нашого рідного краю»,- підкреслив Вячеслав Рубльов.

До слова, в дитячому садочку цьогоріч був реалізований проект від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Тут були закуплені 23 дитячі ліжечка, 25 шкафчиків, дитячі куточки, придбані бойлер, лінолеум та килим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus