USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

За головним корпусом СНУ буде сквер

18 Липня 2017 18:03
Дерева на вулиці Степана Бандери за головним корпусом СНУ імені Лесі Українки у Луцьку вирубують для створення скверу.

Про це йдеться на сторінці громадського діяча Ігоря Алєксєєва у Фейсбуці.

Як зазначається в дописі, роботи відбуваються на замовлення управління ЖКГ міста, усі необхідні документи є.

"Єдине, що я особисто не зовсім зрозумів з наданого плану реконструкції, чи розглядалась можливість збереження існуючих дерев й адаптування їх до плану? Я вважаю, що дерева можна зберегти.

Загалом ідея облаштувати там сквер й цивілізовані пандуси для колясок мені сподобалась, а от жителі сусідніх будинків не мають жодного поняття хто, що, й навіщо робить, тому функціонерам міськради й зокрема замовнику робіт варто провести роз'яснювальну роботу та облаштувати стенд з планом й проектом реконструкції", - зауважує Ігор Алєксєєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 18 Липня 2017 19:46
Я так зрозумів що планета трішки прогнеться. Все життя тудою проходив і чудово знаю що там крута гірка. Якщо ту доріжку зроблять з брущатки то на роликах не з'їдеш, інвалідною коляскою теж, хіба що ровером протрясе, або пішки збігти Піднятися краще все ж таки буде сходами. Для чого це робиться? Задум незрозумілий. Як кажуть, поживемо-побачимо куди бабло знову відмиють. Таке враження що в нас в місті все просто чудово і немає куди гроші дівати. "цивілізовані пандуси для колясок"(С) мені теж сподобалося. От на відкриття треба буде створити конкурс хто з чиновників зможе на колясці піднятися та з'їхати цим "витвором мистецтва", я абсолютно серйозно, бо ж не навчиш.
кіра луцкевич Показати IP 19 Липня 2017 14:23
а тротуари на підході до скверу приведуть в порядок?
Мешканка Показати IP 24 Липня 2017 12:06
А я там прожила все своє життя - а це більше 40 років і от мені цікаво чому нас - мешканців цих дворів не запитали чи це нам потрібно.Без цього скверу майбутні педагоги ,юристи та менеджери з бухгалтерами з Східно-Європейського університету за компанію з гімназистами 9 гімназії регулярно п`ють не сік (чомусь) ,влаштовують бійки та зрозуміло громадський туалет - де прийдеться у дворі (і як не дивно ні поліція ні муніципальні міліція цього не бачить в центрі міста - певно околицями міста їздять чи в засадах сидять), Так ,що нас чекає в майбутньому - все те саме на лавочках під ліхтарями . До речі лист підписаний з нашою категоричною незгодою ми вже відправили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus