USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

З Волині вивезли отрутохімікати. ВІДЕО

16 Жовтня 2012 16:10
З території складських приміщень при в’їзді в село Любитів відвантажили тару, в якій десятки років зберігались отрутохімікати.

Про це повідомляє ТЦ «Ковель».
Давню екологічну проблему місцевих жителів, нарешті, вирішують остаточно і безповоротно, ‒ йдеться у сюжеті.

Окрім Любитіва, екологічно небезпечний вантаж загальною масою понад 11 тонн завантажили також в Камінь-Каширському та Рожищенському районах області.

За результатами тендеру, виконавцем робіт з вивезення тари є одна з ізраїльських фірм. Для фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділили 299 тисяч гривнь.

У серпні цього року з території області вже вивезли залишки непридатних хімічних засобів захисту рослин загальною вагою понад 17 тонн. Нинішній етап ‒ завершальний на шляху Волині до статусу території, вільної від непридатних агрохімікатів.

Для утилізації екологічно небезпечний вантаж вивезуть до сусідньої Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus