USD 41.20 41.38
  • USD 41.20 41.38
  • EUR 41.20 41.38
  • PLN 10.60 10.75

З Угорщини в Україну зайшла колона американської військової техніки. ФОТО

11 Червня 2015 10:59
На Яворівський полігон у Львівській області зайшла колона техніки для навчання американських військових із Нацгвардією.

Техніка, що зайшла Україну з території Угорщини, належить військовим підрозділам, які беруть участь в україно-американських навчаннях на Яворівському полігоні у Львівській області. Після закінчення навчань уся техніка залишить територію України.

Про це заявив прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян, - інформує LB.ua.

"Ця техніка належить тим підрозділам, які беруть участь у навчаннях на Яворівському полігоні. Після закінчення навчань техніка покине територію України", - заявив він.

Слободян також підтвердив, що техніка належить Сполученим Штатам Америки, які й проводять навчання з Нацгвардією України.

Угорці зняли військову колону на в'їзді в Україну в угорському прикордонному пункті Захонь. Фото, які були зроблені 9 червня, опублікував Карпатський вісник (Karpathir):



Як відомо, 20 квітня на Яворівському полігоні у Львівській області почалися українсько-американські командно-штабні навчання із залученням американських військових - Fearless Guardian ("Безстрашний захисник-2015"). Півроку американські військові будуть тренувати українських бійців Національної гвардії і представників військових навчальних центрів Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Червня 2015 12:31
Німець T4 теж родом із Америки?
Олег до Анонім Показати IP 11 Червня 2015 13:55
Належить і виготовлено різні речі, дурню !
Вася Показати IP 11 Червня 2015 15:50
"Ця техніка належить тим підрозділам, які беруть участь у навчаннях на Яворівському полігоні. Після закінчення навчань техніка покине територію України", - заявив він. А потім додав "... в сторону Москви чи Ростова ..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus