USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

«З миру по книжці» - бібліоакція у Луцьку

14 Лютого 2015 21:44
Сьогодні, 14 лютого, – Міжнародний день дарування книжок.

З ініціативи завідувача Луцької центральної міської бібліотеки для дітей Бочарової Ніни Іванівни у Луцьку стартувала акція з нагоди свята.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Луцька центральна міська бібліотека для дітей оголошує бібліо-акцію «З миру по книжці».

Зокрема до заходу долучився депутат Луцької міської ради по округу №10 та член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Він подарував бібліотеці декілька україномовних книг, а саме – казку «Айхо, або подорож до початку» Оршулі Фариняк, читанку для дітей та дорослих «Я дитина України», книгу про особливих дітей «Почуй мене сердечком» Людмили Вознюк тощо. Варто зазначити, що багато з подарованих книг видали за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Організатори просять лучан відгукнутись на бібліо-акцію «З миру по книжці». Так, кожен небайдужий може долучитись до заходу та подарувати українську дитячу книгу, яка для юних читачів стане святом спілкування і корисного проведення часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 14 Лютого 2015 22:10
Мо-лод-ці! Супер!
my_gift Показати IP 15 Лютого 2015 00:31
ВН! Може, зробите окрему рубрику "Новий Луцьк" і вкидатимете туди всі рекламно-агітаційні матеріали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus