USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Юні волонтери отримали подяки із передової

7 Лютого 2017 09:29
Бойові дії на Донбасі об'єднали українців та кардинально вплинули на свідомість населення. Люди зрозуміли, що віддавати та допомагати — це просто. Адже допомагати можна не лише грошима. Сьогодні волонтери приймають на себе найважливішу місію — вони підтримують українську армію, і якби не вони, то важко уявити собі, що було б зараз.

ГС «Спілка воїнів АТО Волині» обєднала всіх тих, кому сьогодні небайдужа доля країни. Тут можна зустріти і демобілізованих бійців АТО, і солдатських матерів, і простих волонтерів, які не покладаючи рук працюють на благо української армії. Заради благородної справи, ще з самого початку війни на Донбасі, спілкою був створений Центр допомоги учасникам АТО, який і нині охоплює своєю увагою як демобілізованих бійців, так і тих, хто зараз захищає терени нашої держави.

Турбуючись про те, щоб у хлопців було все необхідне, волонтерам неодноразово доводилось звертатись за допомогою як до благодійників, так і в різні установи та організації, нічого не обіцяючи взамін.

Та найбільше учасників спілки здивувала остання поїздка, коли в переддень відправлення в зону АТО, всю неохідну провізію зібрали вчителі та учні шкіл сіл Піддубці та Гаразджа, а також Піддубцівська селищна рада.

Не залишились байдужими до такої історії бійці та командування 14-ї окремої механізованої бригади, нагородивши юних благодійників грамотами із передової. Передати ці символічні подяки доручили голові центру допомоги учасникам АТО Ярославу Мудрику.

Ярослав Михайлович подякував діткам та вчителям особисто, завітавши на шкільну лінійку. Діти із захопленням слухали розповіді про мужні вчинки наших герої на передовій і запевнили, що допомагатимуть українській армії стільки, скільки це буде потрібно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus